Олексій ГЕРАСИМЕНКО: «У другому таймі додали в русі»

Олексій ГЕРАСИМЕНКО: «У другому таймі додали в русі»

- У мене залишилися хороші враження від гри. У першому тайми ми мало рухалися по полю, але після перерви ми зробили певні корективи. Просто потрібно було додати в русі. Тоді б усе було добре. Зробили одну заміну на початку другого тайму – досягли результату й усе добре.

І сенс не в тому, щоб забити п'ять чи десять м'ячів, а в тому, як хлопці виконують тренерську установку. Потрібно було з перших хвилин грати агресивно, включати швидкості, а цього, на жаль, не було. Довелося поспілкуватися з хлопцями, зробити корективи.

- У матчі з «Металургом» Богдан Михайличенко грав на позиції лівого захисника. Він виконує свої функції в обороні?

- Так. Він – універсальний футболіст, який може зіграти на різних позиціях. Хлопець талановитий, а якщо він рухається по полю й виконує установку тренера, то все добре.

- Ви дали можливість зіграти всім виконавцям, які були в заявці на матч...

- Звичайно, хлопці налаштовуються на кожен поєдинок та прагнуть грати. Коли в нас є можливість, ми випускаємо на поле всіх. За рахунку 3:0 ми випустили трьох футболістів 1997 року народження. Потрібно потихеньку підпускати їх до складу, адже наступного року цим хлопцям доведеться виконувати основну роль у команді U-19.

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер