Олексій Михайличенко: “Вихід з групи повинні забезпечити перемогою над “Ювентусом”

Олексій Михайличенко: “Вихід з групи повинні забезпечити перемогою над “Ювентусом”

На традиційну прес-конференцію напередодні матчу Ліги чемпіонів керманич “Динамо” Олексій Михайличенко прийшов разом із провідним оборонцем, старожилом команди Юрієм Дмитруліним. Першим на питання журналістів відповів Олексій Олександрович.

-Після гри з “Дніпром”, яка була для нас дуже важливою з турнірної точки зору, хлопці отримали день відпочинку, після чого заїхали на базу. Програма підготовки до матчу традиційна. Не відновився після отриманої у матчі з “Карпатами” травми Горан Саблич. Усі інші, не враховуючи Головко, Ващука та Федорова, здорові. Останній провів гру за другу команду, але його стан не дозволяє готуватися до ігор рівня Ліги чемпіонів.

Настрій у хлопців гарний. Вони чудово розуміють покладену на них відповідальність і бажають продовжити участь у другому раунді Ліги. Багато ходить розмов щодо прибувшого до Києва складу “Ювентуса”. Можливо, він не найсильніший, але ми виходимо грати не проти Дель П’єро чи Ферарри, а з “Ювентусом”. Від цього і будемо відштовхуватися.

-Наскільки зміниться тактика гри вашої команди у зв’язку з неприїздом у Київ провідних гравців “Юве”?
-Марчело Ліппі дуже грамотний та розумний стратег . Він підбирає 20-25 чоловік у команду для роботи в потрібному йому ключі. Можливо, з відсутністю лідерів у команді може щось змінитись, але продовжувати грати вони будуть у притаманний їм футбол.

“Юве” буде грати не менш агресивно, ніж у інших матчах. На поле вийдуть кваліфіковані футболісти, в яких з’явиться чудовий шанс заявити про себе. Ця команда в кожному матчі налаштована на перемогу і зраджувати своїм принципам немає наміру.

Після 0:5 від “Ювентуса” необхідно, насамперед, сподіватися на власні сили. Їм потрібно подякувати за наданий урок футболу, що напівсили грати не можна. Нині в кожній грі будь-якого турніру потрібно доводити свою перевагу. Без цього не буде результату.

-Ви будете паралельно слідкувати за перипетіями матчу “Фейєноорд” – “Ньюкасл”?
-Мобільний телефон буде відключено. Ми, насамперед, сподіваємось на себе.

-У Лізі чемпіонів “Динамо” перемагало в двох матчах і кожного разу відзначався Хацкевич. Це є гарантією його виходу на поле в середу?
-Ні. Це ні на що не впливає. Все вирішить стан гравця в день матчу.

-У перших раундах євротурніру грали Скоба, Радченко та інші вчорашні дублери. Тепер вони у основу не потрапляють. Ви на них більше не розраховуєте?
-У команді нормальна конкуренція і грає той, хто краще готовий на даний момент. Ніякої упередженості немає. Місце в основі ще потрібно заробити. В серпні була інша ситуація, адже вибір гравців був обмежений. Тоді ми використовували кого могли, тепер – хто нам потрібен.

***

Юрий Дмитрулин
Далі слово взяв Юрій Дмитрулін:
-Настрій нормальний, вдалося відновитися після важкого матчу з “Дніпром”. Після гри в суботу заїхали на базу, де масажисти до пізньої ночі “чаклували” над нами. Вчора також проходили відновлювальні процедури. Вважаю, до гри підійдемо в найкращому стані та дамо бій супернику.

-Злість за поразку в Турині буде з вами в середу ввечері?
-Ми просто намагатимемося взяти реванш. А з яким рахунком – 1:0 чи 5:0 – не має значення.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер