Анатолій Дем'яненко: «У другому таймі ми повинні були забивати»

Анатолій Дем'яненко: «У другому таймі ми повинні були забивати»

Анатолій Дем'яненко (тренер "Динамо"):

"Гра пройшла у складних погодних умовах, на важкому полі. Тож на перший план виходили бійцівські якості і у першому таймі з цим в нас трохи були проблеми. По перерві динамівці значно додали, створили багато моментів і повинні були забивати. Але футбол це така гра…

- Склалося враження, що динамівці сьогодні діяли у півоберта, зберігаючи сили на матч з "Дніпром" та "Ювентусом".
- Ви бачите, який щільний календар випадає нині на долю "Динамо", в тому числі і матчі Ліги чемпіонів. До того ж, усі команди на гру проти "Динамо" виходять з повною самовіддачею. До того ж, як я вже казав, на слизькому полі не так легко і набрати швидкості. Тож на дії наших гравців випадають суттєві фізичні та психологічні навантаження. Певно ми ще не готові до такого графіку поєдинків.

- Чому не грали сьогодні Гавранчич і Леандро?
- Через мікротравми. З тієї ж причини не було сьогодні і Хацкевича.

- Мелащенко, замінивши Лєко, значно збільшив атакуючий потенціал киян. Чому Ринкона, а не його випустили на поле у недавній грі з "Ньюкаслом"?
- Це було рішення тренерів команди. Ринкон добре діє з глибини поля. Сьогодні він не скористався виходом один на один з Налєпою. Але скільки гравців з іменами також помилялися у вигідних ситуаціях. Це футбол…

***

Степан Юрчишин (тренер "Карпат"):

"Проти такої команди, як київське "Динамо", ми намагалися діяти від оборони, проводячи небезпечні контратаки. Результатом матчу ми задоволені і особливо самовіддачею кожного з наших гравців. Нажаль, серйозної травми зазнав Даниловський і це для нас велика втрата.

- Нічия для "Карпат" це здобуте очко чи втрачені два?
- Думаю, що гра сподобалась глядачам. Ми налаштовували команду на перемогу, але повторюю - суперники "Динамо" грають від оборони. Думаю, що очко ми здобули.

- Хто вам сподобався у складі "Карпат"?
- Непогано зіграла середня лінія команди. Думаю, Лучкевич сьогодні відіграв свою кращу гру. Добре діяли Мизін, Хома, та й Вовчук після травми добре відіграв. Не раз рятував команду і Налєпа.

- Не було бажання в кінці зустрічі випустити на поле Шведа?
- Василь ще не зовсім відійшов від мікротравми. Та й взагалі, в "Карпатах" нині коротка лава запасних.

Дякуємо за сприяння в підготовці матеріалу прес-службу ФК “Карпати”

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер