Андрій Гусин у лазареті до кінця року

Андрій Гусин у лазареті до кінця року

Травма, отримана півоборонцем “Динамо” Андрієм Гусиним у відбірному матчі чемпіонату Європи Україна – Північна Ірландія виявилася більш ніж серйозною. У понеділок динамівський ветеран був прооперований у клініці Ярослава Лінько і, за попередніми прогнозами лікарів, не допоможе своїй команді як мінімум до кінця року. Дзвінок кореспондента офіційного сайту застав Андрія Гусина по дорозі з лікарні додому.

-Після операції пройшло майже чотири дні, - відповідає Андрій Гусин. – Хірургічне втручання через відрив частини м’яза стегна закінчилося успішно, хоча відновлювальний період триватиме не менше ніж три місяця. Розраховую у січні розпочати підготовку до весняної частини сезону в загальній групі.

-Хтось з динамівців тебе навідував у клініці?
-Так, увагою обділений не був. Приїжджали Гавранчич, Чернат, Пеєв. Їх підтримка мені дуже допомогла. Я у відповідь побажав їм вдало зіграти у наступних матчах з “Оболонню” та “Інтером”.

Від імені численних уболівальників бажаємо Андрію Гусину якнайшвидшого одужання і нових перемог на футбольних полях України і світу.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер