Андрій ЯРМОЛЕНКО: «Ми можемо переписати історію, і з нетерпінням на це чекаємо»

Андрій ЯРМОЛЕНКО: «Ми можемо переписати історію, і з нетерпінням на це чекаємо»

- Як ставитеся до того, що «Маккабі» свою квоту в 150 представників клубу збирається на дві третини заповнити вболівальниками. Наскільки це буде справедливо?

- Ми граємо вдома, на своєму стадіоні, і нас не повинно хвилювати, скільки вболівальників з Ізраїлю. У нас є свої завдання, про які всі знають – ми повинні виходити на поле і, незважаючи на те, що буде порожній стадіон, вигравати і проходити далі.

- У першому матчі з «Маккабі» «Динамо» досить впевнено заробило три очки, чи очікуєте ви схожу манери гри суперника завтра? Чи буде щось нове, враховуючи те, що суперник буде невмотивованим?

- Напевно, на це варто трохи по-іншому подивитися. Я дивлюся телевізор і читаю пресу - там всі говорять про те, що ми вже пройшли далі, і ніяких проблем у нас виникнути не повинно. Я вважаю, що «Маккабі» - хороша, сильна команда – слабких у Лізі чемпіонів просто немає. Ми знаємо, як грати проти цього суперника: перед кожною грою тренерський штаб проводить теоретичні заняття, де ми розбираэмо гру наших конкурентів. Знаємо сильні і слабкі сторони. Наше завдання, вийти на поле і скористатися цими слабкими сторонами. Я хочу сказати одне: до майбутньої гри необхідно готуватися з усією серйозністю.

- Зрозуміло, що всі ваші думки про матч із «Маккабі», але все ж, як оцінюєте протистояння «Челсі» - «Порту»?

- Мене цікавить тільки «Динамо» Київ, і я знаю одне: якщо ми завтра виграємо з будь-яким рахунком, то пройдемо далі. А як зіграє «Челсі» з «Порту», мені без різниці.

- Який настрій у колективі? Тисне на вас відповідальність за результат?

- Настрій у всіх чудовий, адже ми розуміємо, яке свято можемо подарувати вболівальникам «Динамо». Всі з нетерпінням чекають на цю гру, тому що, якщо не помиляюся, команда з 1999-го року не проходила далі. Словом, всі усвідомлюють, що завтра ми можемо переписати історію, тому дуже на це чекаємо.

* фото А.Лукацький

Copyright © 2015 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер