Андрій ЯРМОЛЕНКО: «Знаємо, чого чекати від «Порту», й як грати самим»

Андрій ЯРМОЛЕНКО: «Знаємо, чого чекати від «Порту», й як грати самим»

- В якому емоційному стані перебуваєте після виходу збірної України на Євро-2016? Вдалося морально стабілізуватися?

- У нас усе чудово, ми виконали одне із завдань, яке перед нами стояло, й у гарному настрої готуємося до завтрашньої гри.

- Ви забивали за збірну у Львові, в Мариборі, збираєтеся продовжити завтра?

- Виходячи на поле, незалежно від статусу та рангу матчу, намагаюся віддавати всі сили та забити м'яч. Ігри збірної – це вже історія, про них треба забути. Ми забезпечили свято для нашої країни, але завтра буде зовсім інша гра. Ми знаємо, проти якого суперника нам доведеться грати, «Порту» - дуже хороша команда, потрібно серйозно підготуватися. Неважливо, заб'ю я або, приміром, Олександр Шовковський – головне, щоб ми в підсумку перемогли та завоювали три очки.

- Ви розумієте, що краще не просто перемогти, а виграти з різницею у два м'ячі, щоб продовжити подальшу боротьбу?

- Перед нами стоїть завдання виграти, а з яким рахунком – неважливо.

- Як ставитеся до статистики, що «Порту» ще не програвав у цьому сезоні? В яких лініях завтра необхідно грати агресивніше вашій команді?

- Збірна також ніколи в історії не проходила стадію плей-оф. Потрібно порушувати традиції. Ми знаємо, чого чекати від «Порту», й знаємо, як необхідно діяти, щоб вивезти звідси три очки. Якщо ми виконаємо те, що вимагає тренер, поїдемо з Порту з хорошим результатом.

- У першому матчі ви не грали, є бажання зіграти за два матчі? Які сильні та слабкі якості суперника можете відзначити?

- У першому поєдинку я не грав, оскільки отруївся, тому, напевно, цього разу нічого взагалі не буду їсти. А сильні та слабкі якості є в усіх команд, тренерський штаб нам на них указав. Сподіваюся, завтра ми це використаємо.

- Ви пропустили гру чемпіонату з «Олімпіком». Який ваш фізичний стан? Повністю готові зіграти завтра?

- Дякую тренерському штабу за те, що дав мені можливість відпочити. Завтра я готовий на 100% вийти на поле та віддати всі сили.

* фото В. Раснер

Copyright © 2015 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер