Андрію Шевченку – 45. Вітаємо!

Андрію Шевченку – 45. Вітаємо!

Сьогодні виповнюється 45 років легендарному вихованцю та футболісту київського «Динамо», володарю Золотого м'яча – 2004 Андрію Шевченку.

Від імені клубу ювіляра привітав президент «Динамо» Ігор Суркіс.

Шановний Андрію Миколайовичу!

У день Вашого 45-річчя прийміть від усіх динамівців та від мене особисто найщиріші вітання!

Нам приємно усвідомлювати, що найкращий український футболіст сучасності є вихованцем школи київського «Динамо»!

Ваш славний шлях у футболі є зразком для кожного учня динамівської академії, на Вас рівняються тисячі юнаків, які мріють про футбольну кар'єру.

Протягом багатьох років Ваше ім'я у світовому футболі викликає повагу колег і суперників, захоплення вболівальників. У різних куточках земної кулі Україну знають багато в чому завдяки Вашим подвигам на футбольних полях планети. Для багатьох прізвище Шевченко символізує Україну.

Ви прославляли країну на весь світ як футболіст і продовжили це робити вже у якості тренера, очолюючи національну збірну України, з якою в цьому році досягли гідного результату на чемпіонаті Європи, увійшовши до вісімки найкращих національних команд континенту.

Приємно, що незважаючи на світову популярність і авторитет, Ви зберегли кращі людські якості – порядність і відвертість, інтелігентність і благородство, душевне тепло до життя і до людей.

Бажаємо Вам в цей день нових сил, натхнення, удачі та гучних перемог на Вашому подальшому футбольному шляху! Впевнені, що він буде успішним!

Президент ФК «Динамо» (Київ)

Ігор Суркіс

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер