Антон Боль: «Результат нашої роботи – рахунок на табло»

Антон Боль: «Результат нашої роботи – рахунок на табло»

Центральний захисник Динамо U19 Антон Боль провів черговий упевнений поєдинок у Юнацькій лізі УЄФА та допоміг команді впевнено переграти "Барселону" U19 4:1. Після матчу Антон дав коментар офіційному сайту клубу.

- Команда готувалася до матчу з «Барселоною» щодо теорії. Чи здивував чимось суперник?

- Ні, каталонці зіграли саме так, як ми й очікували. Це їхня традиційна гра через контроль м'яча, безліч передач тощо. Ми були готові до цього, розбирали гру суперника, отримали установку від тренерського штабу, як нейтралізувати козирі суперника, та виконали її повністю. Результат нашої роботи – рахунок на табло.

- «Барселона» чимось відрізнялася від дій у першому матчі?

- Кардинальних змін не було, суперник діяв у своїй звичній манері. І в першому матчі, і сьогодні вони не відходили від свого стилю гри, до чого ми були готові.

- Рахунок на табло кардинально відрізняється від того, що було в Іспанії. У чому була основна різниця?

– У гостях нас підвела реалізація. Не забуватимемо про те, що в гостях традиційно складніше грати, і це вплинуло на те, що відбувається на полі. Сьогодні хотілося би сказати велике спасибі нашим уболівальникам, які гнали команду вперед. Плюс свою роль відіграв швидкий гол. Після такого початку суперник почав нервувати, припускатися помилок, а для нас це був протилежний ефект - більше впевненості у своїх силах.

- Склалося враження, що «Барселона» була не готова до такого сценарію матчу, і коли все пішло під диктовку «Динамо», то суперник не зумів перелаштуватись...

- «Барсі» сьогодні було складно з низки причин. Це і наша гра, і погодні умови, в яких їм було важко грати в короткий пас на такому полі. Ми перебудувалися після іспанського матчу, адаптувалися до умов поєдинку та змусили суперника помилятися. Для нас цей сценарій гри був кращим, порівняно з іспанським матчем грати було легше.

- Три очки та відмінний настрій для всієї команди після сьогоднішнього матчу. Чи подібні перемоги додають впевненості у своїх силах у глобальному плані?

- Ми поки що нічого не досягли. Команда виграла черговий матч, але про глобальні висновки та завдання краще поговорити після заключного матчу групового етапу. Поки що зарано спочивати на лаврах, у нас дуже багато роботи, щоб зробити ще один крок уперед.

- Яка перемога з 3-х у групі далася найпростіше? Хто із суперників виявився найбільш підготовленим?

- За кожною перемогою стоїть велика праця всієї команди, тренерського штабу та персоналу команди. Перемоги з великим рахунком – це добре, але нічого легкого там не було. Кожен суперник був по-своєму складний, щоб виграти, потрібно було викластися на всі 100 відсотків. Щодо змісту гри, то особисто мені найбільше сподобалася «Барселона».

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер