Антон Царенко: «Здобули перемогу на характері»

Антон Царенко: «Здобули перемогу на характері»

Півзахисник "Динамо" U19 Антон Царенко підбив підсумки матчу 5-го туру Чемпіонату юнацьких команд, в якому кияни на виїзді здолали "Минай" (2:0).

- Ми дуже добре розпочали матч і створили кілька хороших моментів, які потрібно було реалізовувати, щоб доводити гру до логічного завершення. Однак у першому таймі забити не змогли, тому виникли деякі проблеми. Можна сказати, що на характері здобули цю перемогу. 

- Із чим був пов'язаний брак при прийомі м'яча, в передачах?

 - Ми постійно тренувалися та грали на натуральному покритті, а тут синтетичний газон. Напевно, це трохи й вплинуло на гру та перебіг матчу. 

- На якому покритті зручніше грати в дощ - трав'яному чи штучному?

- Думаю, що на натуральному газоні. Адже ми звикли грати на цьому покритті, до того ж м'яч швидше котиться, тому можна створювати більше атак біля воріт суперника.

- У першому таймі не вистачало тільки забитих м'ячів. Які коригування були внесені в перерві?

- Тренери зробили поправки в перерві, завдяки чому ми одразу забили два м'ячі, переважали суперника та створювали ще моменти.

- Сьогодні вдалося забити внаслідок стандарту та після передачі з глибини. Постійно тренуєте ці компоненти?

- Тренерський штаб просить виконувати під час гри те, що ми відпрацьовуємо на тренуваннях. Як бачите, сьогодні все вдалося і ми забили ці два м'ячі. Але нам ще є над чим працювати.

- Розкажи про момент із першим голом, в якому ти асистував: робив передачу чи пробивав по воротах?

- Йшла подача з флангу, після якої воротар зіграв невдало. А я на дальній стійці просто віддав пас у бік воріт - і так вийшло, що потрапив у ногу Горбачу.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер