Антон Царенко: «Сподіваюся, що через контрольні матчі ми наберемо необхідну форму»

Антон Царенко: «Сподіваюся, що через контрольні матчі ми наберемо необхідну форму»

Півзахисник юнацької команди «Динамо» Антон Царенко прокоментував перемогу над турецьким «Демреспором» і поділився своїми очікуваннями на найближче майбутнє.

- Сьогодні був перший спаринг «Динамо» U19 у цьому році й одразу проти дорослої команди «Демреспор». Було важко у фізичному плані?

- Вважаю, що ми вже майже набрали свої повноцінні кондиції. Було трохи незвично грати у подібному складі, спостерігалося невелике непорозуміння. Проте сподіваюся, що у технічному і фізичному плані через контрольні матчі ми наберемо необхідну форму і все буде добре.

- Сьогодні у старті вийшов склад наближений до основного, проте перемогу здобули більш молоді виконавці. Можна сказати, що погодні умови далися взнаки у першому таймі?

- Вважали, що буде трохи легше, проте ми не повинні шукати виправдання. Десь проти вітру грали, десь м'яч підстрибнув. Але це не повинно нам заважати грати у якісний футбол.

- Триває навчально-тренувальний збір юнацької команди «Динамо». Над чим працюєте на даному етапі?

- Зараз здебільшого у тренувальному процесі акцентована увага на взаємодію між партнерами по команді.

- Боль, Бражко, Волошин та Вівчаренко зараз на зборах з основною командою. Наскільки цей факт мотивує працювати ще більше?

- Звичайно вони молодці і ми дуже раді за них. Кожний з нас вчиться на їхньому прикладі і вперто працює далі, щоб потрапити туди куди й вони.

- Нещодавно ти підписав новий контракт з «Динамо». Які у тебе очікування на найближчі 3 роки?

- В першу чергу хочу висловити подяку всім хто взяв участь у цьому процесі, я всім дуже вдячний. Буду грати і намагатися показувати хороший і гідний футбол.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер