Артем Слесар: «Повністю переграли «Львів», але забракло концентрації у заключній фазі атак»

Артем Слесар: «Повністю переграли «Львів», але забракло концентрації у заключній фазі атак»

У матчі 4-го туру юнацької першості України проти ФК "Львів" (1:1) півзахисник "Динамо" U19 Артем Слесар вийшов на заміну на початку другого тайму та вже за три хвилини відзначився забитим м'ячем, зрівнявши рахунок. Після гри хавбек прокоментував підсумок поєдинку:

- До матчу з "Динамо" "Львів" лише програвав, тому втрата очок вийшла неочікуваною. На твою думку, чи відповідає нічийний результат грі?

- Ні. Ми повністю переграли суперників, особливо у другому таймі, коли притиснули їх до воріт. Просто м'яч не ліз у ворота. Із чим це пов'язано? Можливо, нам забракло концентрації у заключній фазі атак або передачах із флангів, щоб забити гол. Напевно, ключовою стала саме нестача концентрації.

- Суперники в чемпіонаті все сміливіше діють проти "Динамо"?

- Так, кожний суперник налаштовується саме на нас, обіграти "Динамо" - це для інших команд особливий стимул. Тому й кожного разу грають проти нас усе сильніше. 

- У технічній зоні під час матчу палали пристрасті, тренер "Львова" заробив вилучення. Чи не було на полі нефутбольної боротьби та провокацій?

- Ні, нічого подібного не було. Точилася лише футбольна боротьба.

- Ти відзначився голом через кілька хвилин після виходу на заміну - здалося, що захисники дозволили досить легко вистрибнути та пробити головою. Чи так це було насправді?

- Не сказав би, що було легко. Просто вдалося зустрітися з м'ячем і пробити. 

- Після забитого голу ти побіг святкувати до Ігоря Костюка, хотів подякувати тренеру?

- Побіг радіти голу, а Ігор Володимирович сказав мені: "Дай п'ять". Просто потиснули один одному руки (посміхається).

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер