Артем БЄСЄДІН: «У першому таймі ми були зібраними, а другий провалили»

Артем БЄСЄДІН: «У першому таймі ми були зібраними, а другий провалили»

- У першому таймі сподобався настрій команди, ми були зібраними. А другий провалили. Наприкінці погано зіграли в обороні, чим скористався суперник.

- Помітно, що ти додаєш із кожним матчем, багато забиваєш. Тобі зручніше грати на вістрі фактично у штрафному майданчику суперника або ж ближче до півзахисту, отримуючи м'яча з глибини ?

- Так, забиваю, але все ж потрібно працювати над реалізацією, адже є моменти, які обов'язково потрібно забивати. Зокрема, в нас було кілька хороших можливостей забити за рахунку 1:0, але ми не змогли.

А що стосується позиції на полі, то можу зіграти як і на вістрі, так і відтягнутого нападника. Але все ж найкомфортніше почуваюся безпосередньо у штрафному майданчику.

- Ти регулярно забивав за випускників динамівської академії. Зараз же почав грати та забивати за U-19 та «дубль». Як дався цей перехід із юнацького до молодіжного футболу?

- Не сказав би, що рівень футболу в U-19 та ДЮФЛУ істотно відрізняється. А виступи за дублюючий склад дають мені, в першу чергу, впевненість у власних силах у поєдинках за U-19. І, звичайно ж, досвід.

- Зараз «Динамо» перебуває в непростому становищі, коли доля виходу до наступного етапу турніру вирішиться лише в останньому матчі. В якому настрої зараз команда?

- Ми вже забули матч із «Ворсклою» та будемо налаштовуватися за «Волинь». Нам до снаги перемогти й ми готові грати з будь-якою командою.

www.fcdynamo.kiev.ua

* фото А.Лукацького

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер