Артем МІЛЕВСЬКИЙ: «Нам не вистачило спокою»

Артем МІЛЕВСЬКИЙ: «Нам не вистачило спокою»

- У нас справді було сьогодні багато моментів, у тому числі й стовідсоткових – у мене та Марко Девича, але ми їх не реалізували. До того ж, на той момент ми вже програвали 0:1 та нам не вистачило спокою.

- Україна пресингувала протягом усього матчу, на ваш погляд, це Англія дозволяла так грати?

- Ми знали, що англійці будуть грати подібним чином, дивилися їхні матчі, тому очікували, що вони будуть чекати на свої контратаки. Руні та Уолкотт добре працювали з м’ячем, вчасно зустрічали нас і, мабуть, заслужено пройшли до чвертьфіналу. Але зазначу, що гол ми пропустили майже з нічого.

- Чим Вам запам’ятався домашній чемпіонат Європи?

- Безумовно, запам’яталася чудова підтримка наших уболівальників у Києві та в Донецьку. Атмосфера була незабутньою. Сьогодні на матчі були присутні мої батьки, знаю, що багато хто приїздив підтримати нашу команду цілими родинами. Було справжнє свято.

- Напевно, після чемпіонату Європи багато досвідчених футболістів нашої команди завершать виступи у збірній. Як вважаєте, чи вдасться молодим гравцям стати новими лідерами?

-Так, вважаю, що в них є для цього хороші шанси. Але спочатку потрібно трохи відпочити від футболу, щоб зі свіжими силами розпочати виступи в новому чемпіонаті.

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер