Артем Шабанов: «У другому таймі мали хороші шанси забити більше ніж один гол»

Артем Шабанов: «У другому таймі мали хороші шанси забити більше ніж один гол»

- Артеме, це твій перший матч за Мірчі Луческу - і відразу проти «Барселони» на «Камп Ноу». Які відчуваєш емоції після гри?

- Емоції доволі неоднозначні. Показали непогану гру, могли здобувати очки, якби більше пощастило, але загалом емоції позитивні. З дитинства завжди мріяв грати з командами такого рівня. Дуже щасливий, що вдалося зіграти з такою командою, як «Барселона». Це була мрія дитинства.

- Ти вийшов на не зовсім звичній для себе позиції, ліворуч у захисті. Наскільки комфортно було грати на цій позиції?

- Ліворуч не зовсім комфортно було, тим паче останнім часом відсутня ігрова практика. В принципі, позиція для мене не нова, але грати було не зовсім зручно. Проте з часом хлопці допомагали, підказували, було все добре.

- Що сказав тренер після першого тайму? Після перерви ти став активніше підключатися до атак і віддав фактично гольову передачу.

- Тренер сказав, щоб ми не боялися грати у футбол, діяти більше через пас. Дав зрозуміти, що можна контролювати гру, суперник дає грати у футбол. У другому таймі досить непогано вибігали в контратаки та мали хороші шанси забити більше ніж один гол.

- Чи розчарована команда кінцевим результатом? У другому таймі складалося враження, що нам до снаги відібрати очки на «Камп Ноу».

- Команда не сильно розчарована, тому що вдалося показати хорошу гру. Проте, гадаю, було б краще, якби ми зачепилися за очки, це було б дуже непогано.

- У неділю дуже важливий матч проти «Шахтаря». Чи залишилися сили на цю гру після вчорашнього поєдинку?

- Думаю, що так. Ми звикли грати в такому насиченому графіку. Зараз приїдемо на базу, де будуть відновлювальні процедури. Упевнений, що ми встигнемо відновитися до матчу з «Шахтарем».

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер