Артур Уваров: «Кожна хвилина на полі для нас важлива»

Артур Уваров: «Кожна хвилина на полі для нас важлива»

Нападник «Динамо» Артур Уваров прокоментував перемогу над «Зорею» (5:1) у юнацькій першості. Вийшовши на заміну на 83-й хвилині, вже за дві хвилини форвард відзначився голом, поставивши крапку у результативному поєдинку.

- Тривалий час у мене була травма – була пошкоджена передня хрестоподібна зв'язка. Тож пропустив два з половиною місяці – проходив реабілітацію. Було важко. Але зараз я відновився, набрав кондиції, і тренери поступово дають мені час.

- Наскільки важливо було за таких умов забити?

– Як ви знаєте, у команді велика конкуренція. У нас троє номінальних нападників, тому кожен гол для кожного форварда значущий. Ми конкуруємо між собою. Кожна хвилина на полі для нас важлива. Тренери бачать наші дії та потім оцінюють, хто гратиме.

- Розкажи про свій забитий м'яч.

- Насамперед, хочу подякувати Олександру Яцику, нашому капітану. Він витяг на себе захисників і в правильний момент дав дуже хорошу передачу. Мені залишалося лише переграти воротаря.

- Сьогодні у старті грав Блізніченко, хоча ти був єдиним номінальним нападником у заявці.

- Я не набрав повних кондицій, ще не можу витримувати обидва тайми, тому тренери підбирають правильний час, коли мене випустити, і такий відрізок, який я можу витерпіти та викластись на полі на повну. Тому в основі розпочав Блізніченко. Як на мене, Вітя дуже добре проявив себе на цій позиції.

- Судячи з емоцій після матчу, першу частину сезону тренерський штаб записав команді до активу?

- У нас дуже емоційний тренер, він підбадьорює команду. І це нам дуже подобається, ми цим заряджаємось. Тому команда виходить зарядженою на кожну гру. Сьогодні це втілилося у рахунку на табло.

- Відставання в три очки від «Шахтаря» при матчі в запасі – це те, що можна відіграти у другій половині сезону?

- Звичайно. Найважливіша та найпринциповіша гра для нас – із «Шахтарем». На неї потрібно налаштовуватись максимально.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер