Бадр Каддурі: “Готовий грати усі 90 хвилин”

Бадр Каддурі: “Готовий грати усі 90 хвилин”

Мароканський хавбек “Динамо” Бадр Каддурі непогано провів міжсезонні збори команди, але в липні зазнав травми і пропустив близько місяця. Тепер всі проблеми позаду і в матчі з “Зіркою” Бадр вперше в цьому році вийшов у основному складі. Після гри Каддурі люб’язно відповів на питання офіційного сайту.

-Бадр, ти достатньо довго не грав за першу команду. З яким настроєм виходив на матч?
-Як і завжди, з бойовим. Мав довести вболівальникам і тренерам, що можу грати в основному складі. Не все ще виходило, але головне, що команда перемогла й записала до турнірного доробку три очки.

-Кілька твоїх прострілів та навісів могли стати гольовими, але партнери свої шанси змарнували. Не розстроївся?
-Це футбол – неможливо забивати в кожній атаці. Але дуже важливо до цього наближатися. Якщо нападник не забиває, потрібно створити йому ще один момент. У мене немає ніякого почуття образи: нині важлива не особиста статистика, а загальний успіх.

-На початку сезону ти був травмований. Як оцінюєш свій фізичний стан зараз?
-На відмінно. Я засумував по таким іграм і готовий проводити на полі усі 90 хвилин. В усякому разі, сьогодні мене без проблем вистачило на весь матч.

-Чому динамівці лише наприкінці гри змогли забити другий м’яч?
-На поле вийшли футболісти, які нечасто грають разом. Не було зіграності, але в підсумку дався взнаки більш високий клас нашої команди. Одночасно лідери отримали відпочинок, а резервісти ігрову практику. Але найголовнішим підсумком стала наша перемога.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер