«Біло-сині» готуються до матчу з «Металістом 1925»

«Біло-сині» готуються до матчу з «Металістом 1925»

Київське «Динамо» готується до першого матчу після вересневої паузи на міжнародні матчі національних збірних.

До розташування команди вже повернулося кілька гравців збірної України, яких тренер національної команди Олександр Петраков вирішив не задіювати в сьогоднішньому товариському матчі з Чехією.

У групі вже працюють Ілля Забарний, Віталій Миколенко, Сергій Сидорчук та Віктор Циганков, які брали участь в іграх збірної у кваліфікації на ЧС-2022.

Також в середу з командою тренувалися Руслан Нещерет і Костянтин Вівчаренко, які ще напередодні ввечері провели повний матч за молодіжну збірну України, яка перемогла у Ковалівці Вірменію.

У той же час п'ятеро динамівців потрапили до заявки національної збірної України на контрольний матч з Чехією. Це Денис Бойко, Олександр Сирота, Олександр Караваєв, Олександр Тимчик та Микола Шапаренко.

Не повернулися ще зі збірних і динамівські легіонери, які захищають кольори своїх країн. Томаш Кендзьора готується до сьогоднішнього поєдинку «Кадри» проти Англії, а Ерік Рамірес – до завтрашньої зустрічі Венесуели з Парагваєм.

У зв'язку з відсутністю ряду збірників разом із першою командою тренувалися кілька молодих гравців, які виступають за юнацький склад.

Нарешті приступив до роботи в загальній групі Микита Бурда, який повністю відновився після важкої травми і перенесеної півроку тому операції на ахілловому сухожиллі.

А ось Віталій Буяльський поки продовжує відновлюватися після пошкодження привідного м'яза стегна, отриманого в грі за збірну.

У середу в Києві встановилася сонячна і тепла погода, тренуватися за якої було одне задоволення. Футболісти провели заняття в піднесеному настрої. Команда працювала над ігровими взаємодіями, а також тактичними побудовами. Голкіпери у цей час виконували спеціальну роботу під керівництвом Михайла Михайлова.

Наступний матч «Динамо» проведе в суботу в Харкові, де зустрінеться з новачком Прем'єр-ліги, командою «Металіст 1925». А вже в найближчий вівторок кияни стартуватимуть у груповому турнірі Ліги чемпіонів.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер