Беньямін Вербич: «Завдяки командному духу вдалося досягти результату»

Беньямін Вербич: «Завдяки командному духу вдалося досягти результату»

Півзахисник «Динамо» Беньямін Вербич оформив дубль у виїзному матчі з «Вересом» (3:0) та став головним творцем важливої ​​перемоги для нашої команди. Після гри динамівець поділився своїми враженнями від поєдинку.

- Поле сьогодні було дуже важке. Про суддівство казати не буду – ви самі все бачили. Тому гра й вийшла настільки важкою для нас. Але ми всі розуміли, наскільки для нас важливо завоювати три очки, незважаючи ні на що, щоб продовжувати перебувати нагорі турнірної таблиці.

- Сьогодні тобі вдалося забити двічі – причому ці голи стали твоїми першими цього сезону чемпіонату України. Ти відчуваєш себе героєм?

- Ні, герої ми всі – футболісти, тренери, лікарі, масажисти. Ми зробили все для того, щоб виграти, і завдяки командному духу вдалося досягти результату.

- Опиши свої забиті м'ячі.

- У першому епізоді Сидорчук добре знайшов мене між лініями, я обігрався із Циганковим у стінку – і забив. А в другому моменті вже Шапаренко віддав хороший пас, я опинився один у штрафному майданчику, розвернувся та пробив повз воротаря.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер