Подяка від військової частини А0136

Подяка від військової частини А0136

Сьогодні Україна вшановує героїв Збройних сил України, однак у часи визвольної війни з російськими окупантами важливо підтримувати та допомагати військовим, які боронять нашу країну, щодня та щохвилини. У цьому напрямку продовжує працювати і київське "Динамо", предметно закриваючи потреби Збройних сил України, бойових підрозділів і територіальних громад.

Зокрема, адресна допомога від "Динамо" надійшла і до військової частини А0136, командир якої, полковник Віталій Кінчевський, висловив подяку президенту ФК "Динамо" Київ Ігорю Суркісу. Про це йдеться в офіційному листі, який надійшов на адресу клубу:

"Командування та весь особовий склад військової частини А0136 висловлюють глибоку вдячність за надану допомогу, яка сьогодні вкрай необхідна нам для якісного формування підрозділу та ефективного виконання бойових завдань із захисту територіальної цілісності нашої держави.

У цей важкий для України час нам особливо дорога та важлива ваша підтримка.

Разом до перемоги! Слава Україні!".

ФК "Динамо" (Київ) і надалі продовжуватиме забезпечувати всім необхідним наших героїчних захисників і допомагати українцям, які потребують підтримки. Діємо пліч-о-пліч і рухаємося до нашої спільної Перемоги! 

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер