Благодійний матч. «Легія» Варшава - «Динамо» Київ. Трансляція 12 квітня о 21:30

Благодійний матч. «Легія» Варшава - «Динамо» Київ. Трансляція 12 квітня о 21:30

12 квітня о 21:30 за Києвом на Stadion Legii у Варшаві розпочнеться благодійний матч Match for peace між командами «Легія» з Польщі та українським «Динамо». У прямій трансляції поєдинок покаже Youtube-канал «Динамо», також показ буде доступний на польському телеканалі TVP, українських мовниках 2+2, 1+1 International, Динамо Київ TV, платформах онлайн-телебачення 1+1 Video, Київстар ТБ, Vodafone TV, YouTube-каналах FootballHub, ТСН та УНІАН.

Це буде перший поєдинок з серії благодійних заходів, мета яких — збір коштів на підтримку України. Так, усі виручені від продажу квитків гроші, а також донати, які надходитимуть упродовж телевізійної трансляції, будуть спрямовані на вирішення найбільших гуманітарних проблем, що виникли через повномасштабну війну рф в Україні. Зокрема, фінансовий збір здійснюватиметься на офіційні рахунки в НБУ Міністерства соціальної політики України, а кошти будуть направлені на задоволення продовольчих потреб та облаштування місць розміщення біженців та громадян, які у зв’язку з бойовими діями залишили місце свого проживання, забезпечення їх одягом та взуттям, надання ліків та медичних препаратів; забезпечення населення товарами першої необхідності, надання одноразової грошової допомоги, задоволення інших першочергових потреб життєдіяльності людини тощо.

Окрім футбольного матчу, учасниками події стануть українські артистки, відомі на весь світ, — Тіна Кароль, Юлія Саніна (The Hardkiss), Катерина Павленко (Go_A) та DOROFEEVA. Так, на глядачів чекатиме справжній перфоманс, до якого будуть залучені і гості стадіону — українські жінки та діти, які через війну змушені були тимчасово залишити свій дім і яких наразі прихистила Польща.


Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер