Благодійна місія «Динамо» продовжується

Благодійна місія «Динамо» продовжується

Ще весною, після повномасштабного вторгнення росії на територію України, київське "Динамо" долучилося до гуманітарної підтримки українців, які постраждали від окупантів, організувавши благодійне турне Європою "Match For Peace. Stop the War". 

Усі кошти з продажу квитків і донатів, які надходили під час товариських матчів із європейськими клубами, були спрямовані на вирішення найбільших гуманітарних проблем - задоволення продовольчих потреб і облаштування місць розміщення біженців та вимушено переміщених українців, забезпечення їх медикаментами, товарами першої необхідності тощо.

Продовжилася соціальна місія "Динамо" і з початком футбольного сезону - так, під час протистояння з австрійським "Штурмом" у 3-му раунді кваліфікації Ліги чемпіонів усі кошти, які глядачі жертвували за QR-кодом, показаним впродовж трансляції, були спрямовані на офіційні рахунки в НБУ Міністерства соціальної політики України. 

ФК "Динамо" Київ має намір і надалі продовжувати збір коштів під час трансляції своїх матчів, щоб об'єднати велику спільноту футбольних уболівальників і всіх небайдужих для допомоги Україні та українцям. 

Слідкуйте за новинами та зробіть свій внесок на підтримку України! Наближаємо разом нашу Перемогу!

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер