«Брюгге» провів тренування на НСК «Олімпійський» (+ФОТО)

«Брюгге» провів тренування на НСК «Олімпійський» (+ФОТО)

“Чорно-сині” вилетіли до Києва сьогодні вранці, попередньо зібравшись на клубній базі на сніданок, після чого вирушили в аеропорт “Остенде-Брюгге”. Прибувши до столиці України в обідній час, бельгійці заселилися до готелю Hyatt Regency. А ввечері на команду очікували регламентні передматчеві заходи - прес-конференція та тренування на НСК “Олімпійський”.

У спілкуванні з бельгійськими й українськими ЗМІ взяв участь Рік Де Міл - головний тренер молодіжної команди “Брюгге”, який вимушено замінив Філіппа Клемана, котрий отримав позитивний тест на коронавірус і залишився в Бельгії разом зі своїми асистентами та кількома підопічними. Компанію тренеру склав досвідчений нідерландський форвард Бас Дост - результативний зимовий новачок команди, який вже відзначився 6-ма забитими м’ячами з початку року.

Обидва представники “Брюгге” зазначили, що з усією серйозністю готуються до поєдинку з “Динамо” та сподіваються на позитивний для своєї команди результат у завтрашній зустрічі.

Після завершення прес-конференції бельгійці вийшли на поле НСК “Олімпійський”, яке, незважаючи на морозну погоду, що тримається вже тривалий час, знаходиться у хорошому стані та готове прийняти матч європейського гатунку.

Цікаво, що у складі делегації “Брюгге” до Києва прибув український захисник Едуард Соболь, який пропустить перший поєдинок із “Динамо” через дискваліфікацією, однак взяв участь у тренуванні разом зі своїми партнерами.

Завтра вранці наші гості проведуть ще одну передматчеву тренувальну сесію - вже на стадіоні “Динамо” імені Валерія Лобановського. А о 17:00 фінський арбітр Маттіас Гестраніус дасть стартовий свисток київського поєдинку 1/16 фіналу Ліги Європи.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер