Четверо динамівців зіграли за збірну України U21 проти Фарерських островів

Четверо динамівців зіграли за збірну України U21 проти Фарерських островів

У вівторок, 12 жовтня, молодіжна збірна України провела черговий відбірний матч ЧЄ-2023 (U21). У Запоріжжі на «Славутич-Арені» підопічні Руслана Ротаня приймали збірну Фарерських островів.

У складі української «молодіжки» зіграли четверо представників «Динамо». Воротар Руслан Нещерет, захисники Антон Боль та Костянтин Вівчаренко вийшли у стартовому складі та провели весь поєдинок, а нападник Владислав Супряга з’явився на полі на заміну на 70-й хвилині.

Єдиний гол у матчі був забитий у середині першого тайму, коли після подачі з кутового захисник гостей Едмундссон підрізав головою м'яча у власні ворота. Перед перервою «жовто-сині» мали шанс подвоїти свою перевагу після того, як захисник Фарер зіграв у своєму штрафному майданчику рукою, а Судаков вирішив не пробивати пенальті, а розіграти із Бондаренком - у результаті, воротар парирував удар останнього.

У підсумку, мінімальна перемога підопічних Руслана Ротаня, і маючи 9 очок у активі, «жовто-сині» продовжують перебувати у лідерах турнірної таблиці у групі Н. Свій наступний поєдинок наша команда проведе 11 листопада, коли на виїзді зіграє з Північною Македонією.

Фото УАФ

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер