Чотири динамівця зіграли за збірну України U21 проти Франції

Чотири динамівця зіграли за збірну України U21 проти Франції

У п'ятницю, 8 жовтня, молодіжна збірна України провела відбірний матч Євро-2023 (U21) проти Франції.

У поєдинку, що проходив у Бресті, у стартовому складі вийшли три динамівця: воротар Руслан Нещерет, захисник Костянтин Вівчаренко, а також орендований до «Чорноморця» півзахисник Микола Михайленко. У другому таймі, на 60-й хвилині, до них приєднався ще один динамівський півзахисник Богдан Білошевський, який захищає в нинішньому сезоні кольори одеського клубу на правах оренди. А нападник Владислав Супряга, потрапивши до заявки на гру, спостерігав за діями партнерів із лави запасних.

Уже в середині першого тайму, за рахунку 0:0, підопічні Руслана Ротаня залишилися в меншості, коли пряму червону картку отримав захисник «жовто-синіх» Максим Таловєров. Ще до перерви наша збірна пропустила двічі, а в другому таймі господарі забили ще три м'ячі та здобули впевнену перемогу - 5:0.

Таким чином, збірна України, маючи шість очок після трьох матчів, опустилася в турнірній таблиці на друге місце, пропустивши вперед саме Францію. Свій наступний матч підопічні Руслана Ротаня проведуть 12 жовтня, коли в Запоріжжі приймуть збірну Фарерських островів.

Фото УАФ

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер