Час початку благодійного матчу «Боруссія» Дортмунд - «Динамо»

Час початку благодійного матчу «Боруссія» Дортмунд - «Динамо»

Зустріч київського «Динамо» з дортмундською «Боруссією» у рамках благодійного турне, що проходить під гаслом «Match for Peace! Stop the War!» («Матч за Мир! Зупинимо Війну!»), відбудеться у вівторок, 26 квітня, на найбільшому стадіоні у Німеччині Signal Iduna Park, який вміщує 81 365 глядачів.

Команди затвердили час початку матчу – 18:00 за місцевим часом (19:00 за Києвом).

Зазначимо, що на даний момент «Боруссія» посідає друге місце в німецькій Бундеслізі, після 28-ми турів відстаючи від лідера – «Баварії» – на 9 очок, та зберігає шанси поборотися за чемпіонство країни.

Нагадаємо, метою проведення благодійних матчів київського «Динамо» з європейськими клубами є інформування міжнародної спільноти про жахливу війну в Україні та збір коштів для підтримки українців, які постраждали від війни з російським агресором. 12 квітня відбулася перша зустріч нашої команди в рамках благодійного турне – з варшавською «Легією», яка зібрала в столиці Польщі 18 тисяч глядачів.

Трансляція матчу відбудеться на телеканалах 2+2, 1+1 International, 1+1 video, Динамо Київ TV, Київстар ТБ, Vodafone TV, YouTube-каналах Динамо Київ та Footballhub.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер