«Челсі» в Києві під прикриттям парасольок…

«Челсі» в Києві під прикриттям парасольок…

Близько четвертої перша та молодіжна команди чартерним рейсом прибули в аеропорт «Бориспіль».

Далі молодіжна команда відправилася до п’ятизіркового готелю InterContinental, а команда Жозе Моуріньо – також до п’ятизіркового готелю Hilton, розташованого на бульварі Шевченка.

Головний тренер «Челсі» вирішив до останнього моменту не розкривати своїх карт, адже по прибутті команди до готелю автобус оточили охоронці, які, розкривши великі парасольки, перекривали навіть огляд на делегацію «Челсі», зробивши неможливим фотографування заселення для клубного фотографа «Динамо».  

А ось що не врахував португальський спеціаліст, так це насичений трафік на дорогах Києва у час пік. Через затори на дорогах столиці, шлях до готелю зайняв більше часу, ніж планувалося, через що на передматчеву прес-конференцію Жозе Моуріньо прибув без гравця команди, у той час як усі футболісти відпочивали після перельоту та готувалися до тренування. 

До слова, прес-конференція Жозе викликала неабиякий ажіотаж серед українських ЗМІ, і в конференц-залі стадіону не було жодного вільного місця. Португальський спеціаліст виглядав дуже спокійним та тактично відповів на всі питання, які встигли адресувати йому журналісти у відведений час.

Вийшовши врешті на смарагдовий газон «Олімпійського», футболісти «Челсі» були поділені на дві групи. Вони розійшлися на різні половини поля, де займалися кожна за своєю програмою. Перша група – це гравці «основи», які вийшли у стартовому складі на гру проти «Астон Вілли», яка відбулася в суботу. Разом із другою групою розминалися голкіпери, які потім перейшли до воріт і почали тренуватися за своєю програмою.

До Києва не прилетіли одразу чотири гравці основного складу «аристократів». До травмованих Тібо Куртуа та Браніслава Івановича приєдналися Лоїк Ремі, а також Педро. За словами керманича «Челсі» обидва отримали незначні пошкодження, втім у команді вирішили не ризикувати їх здоров’ям. Усі інші гравці першої команди взяли участь у тренуванні на «Олімпійському».

Ексклюзивний фоторепортаж на офіційній клубній сторінці у Facebook: «Челсі» у Києві перед грою з «Динамо»

* фото А.Куцан

Copyright © 2015 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер