Чемпіонат U19. «Олександрія» – «Динамо» – 1:2. Звіт про матч

Чемпіонат U19. «Олександрія» – «Динамо» – 1:2. Звіт про матч

Підопічні Ігоря Костюка активніше розпочали поєдинок, і вже на 5-й хвилині відкрили рахунок. Царенко перехопив м’яча в центрі поля, розігнав атаку та підключив по лівому флангу Яцика. Капітан «Динамо» прострілив на лінію воротарського, і Власов, який набіг, переправив м’яча в кут, забивши свій дебютний гол за «біло-синіх», – 0:1.

Повівши в рахунку, «біло-сині» продовжували атакувати. Яцик пробив у руки голкіперу з лінії штрафного майданчика, Бенедюк не поцілив у рамку, а ще в одному епізоді капітан нашої команди пробив головою під поперечину, але воротар урятував, перевівши м’яча на кутовий.

Поступово й господарі почали наближатися до воріт «Динамо». В одній з атак Ігнатенку довелося демонструвати свою реакцію, парируючи удар метрів із десяти, а от після удару головою Гезело, який замикав головою навіс зі штрафного, наш голкіпер урятувати не зміг – 1:1.

Буквально за кілька хвилин господарі мали ще одну чудову нагоду, аби збільшити рахунок. І знову до небезпеки призвела подача зі штрафного, але цього разу удар із близької відстані заблокував Кузик.

Після перерви динамівці з новими силами почали накочувати атаки на ворота господарів. Моменти виникали переважно після подач зі стандартів, але ударам Дячука та Філатова не вистачало влучності. Ще в одному епізоді Тлумак виконав подачу зі штрафного, м’яч нікого не зачепив, але голкіпер встигнув зреагувати та парирував буквально на самій лінії воріт.

У другому таймі господарі фактично не мали моментів, зосередившись на захисті власних воріт та граючи на відбій. «Біло-сині» же атакували багато, пробивали по воротах, але якраз точного завершального удару бракувало.

Але наполегливість підопічних Ігоря Костюка принесла свої плоди на 79-й хвилині. Після чергової подачі з кутового захисники не змогли вибити м’яча, найрозторопнішим виявився Дячук, який із меж воротарського майданчика таки пробив фактично по порожніх воротах – 1:2.

До кінця матчу динамівці не відсиджувалися в обороні, продовжуючи шукати можливість для збільшення своєї переваги, але в підсумку рахунок так і залишився незмінним – важка мінімальна перемога «Динамо» з рахунком 2:1.

Чемпіонат U19. 20-й тур

«Олександрія» – «Динамо» – 1:2

«Олександрія»: 21. Єрмаков, 22. Дубілей, 44. Голованов, 27. Маленков, 4. Гезело, 6. Ситников (8. Андріца, 79), 26. Сацевич, 17. Мухаматгалєєв (10. Бабешко, 85), 9. Гулевський (11. Богдан, 60), 7. Чабан, 87. Тарасенко (14. Кавєрін, 73).

«Динамо»: 1. Ігнатенко, 2. Кузик, 14. Дячук, 4. Філатов, 22. Малиш (17. Тлумак, 46), 10. Блізніченко, 8. Бенедюк, 19. Власов (11. Велетень, 67), 18. Царенко, 6. Яцик, 23. Попов (7. Горбач, 81).

Голи: Гезело (35) – Власов (5), Дячук (79).

Попереджені: Ситников (26), Тарасенко (44), Голованов (76) – Яцик (58).

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер