Дебютний гол Олександра Караваєва в офіційних матчах за збірну

Дебютний гол Олександра Караваєва в офіційних матчах за збірну

У матчі Ліги Націй проти Вірменії (3:0) свій дебютний м’яч у складі збірної України в офіційних матчах забив захисник «Динамо» Олександр Караваєв.

Динамівець відіграв повний матч (44-й у складі «жовто-синіх») та на 77-й хвилині подвоїв перевагу нашої національної команди майстерним ударом із меж штрафного майданчика.

Свій єдиний гол до звітного поєдинку Олександр забив чотири роки тому, у березні 2018-го, в товариському матчі з Японією (2:1). А от у офіційних зустрічах відзначитися раніше не вдавалося…

Зате Караваєв за останні півтора року, з початку 2021-го до теперішнього часу, віддав сім результативних передач на партнерів – після асистів динамівця м'ячі забивалися в матчах із Фінляндією, Францією, Північною Македонією, Північною Ірландією, Казахстаном, Шотландією та Вірменією. Це найкращий показник серед усіх гравців «жовто-синіх» за вказаний період.

Також додамо, що в матчі з Вірменією перший гол у складі національної збірної забив і вихованець «Динамо» Віталій Миколенко, який з січня цього року виступає в англійській Прем'єр-лізі за «Евертон».

Фото Оксани Васильєвої

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер