Денис Антюх: «Хочеться зіграти проти колишньої команди»

Денис Антюх: «Хочеться зіграти проти колишньої команди»

У минулому матчі чемпіонату України проти чернігівської «Десни» у складі «Динамо» дебютував нападник Денис Антюх. В інтерв'ю кореспонденту офіційного клубного сайту Денис розповів про свої подальші плани і поділився очікуваннями від майбутнього поєдинку проти «Колоса» з Ковалівки, який відбудеться в найближчу суботу, 28-го серпня, у Києві на НСК «Олімпійський»:

- Після матчу з «Десною» нам дали один вихідний день, я провів його вдома з сім'єю, відпочив, перезавантажився, і тепер з новими силами готуємося до матчу з «Колосом». Загалом підготовка проходить у звичайному режимі, розібрали гру з «Десною» і провели роботу над помилками.

- Хіба вони були, з огляду на перемогу з рахунком 4:0?

- Звісно. Були похибки тактичного характеру, в обороні, також можна поліпшити гру в атаці. Словом, помилки є завжди, як і завжди є над чим працювати.

- У матчі з «Десною» відбувся ваш дебют за «Динамо». Чи розраховуєте вийти на поле в наступному поєдинку проти «Колоса»?

- Звичайно, мені б цього дуже хотілося. Але кому грати - вирішувати тренеру.

- Для вас, як для колишнього футболіста «Колоса», майбутній матч буде особливим?

- Звісно, мені хочеться зіграти проти своєї колишньої команди, а в іншому це звичайна гра чемпіонату, яку нам необхідно вигравати.

- Ви, як колишній гравець цієї команди, напевно, знаєте, як це зробити?

- Яку тактику на гру вибрати, нам скаже тренер. Як він скаже, так ми і будемо діяти. Радує, що Мірчі Луческу вже краще, у минулому матчі він повернувся на тренерський місток. Коли він з нами, це більше мотивує, він нам багато підказує, проводить теоретичні заняття і тренування. Коли він поруч, мені здається, команда грає краще.

- Напевно, у «Колосі» у вас залишилося багато друзів. Чи будете з кимось обговорювати найближчий матч?

- Звичайно, залишилося багато товаришів і знайомих хлопців, але ще ні з ким із них не спілкувався. Гадаю, ми поговоримо вже після гри.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер