Денис Гармаш – найкращий гравець у матчі з «Баварією»

Денис Гармаш – найкращий гравець у матчі з «Баварією»

Після кожної офіційної гри «Динамо» в офіційному клубному Telegram-каналі проводиться голосування за найкращого гравця матчу.

Зокрема, таке опитування проходило й після поєдинку 5-го туру групового етапу Ліги чемпіонів проти «Баварії» вдома, в якому кияни поступилися з рахунком 1:2.

В опитуванні взяли участь більше 3-х тисяч респондентів. За його підсумками найбільшу кількість голосів набрав Денис Гармаш – 49%. Динамівець вийшов на заміну у другому таймі, додав активності у грі команди попереду та забив м’яч у ворота мюнхенців на 70-й хвилині поєдинку. Динамівцям вдалася чудова трьохходова комбінація: Миколенко зробив передачу до лінії штрафного майданчика, Циганков прийняв м'яч, вивів Гармаша на ударну позицію, і той здорово пробив під воротарем, скоротивши відставання у рахунку.

Друге місце в опитуванні посів півзахисник Микола Шапаренко, який набрав 17% голосів, а третім став ще один півзахисник нашої команди – Віктор Циганков, в активі якого 14%.

Підписуйтесь на офіційний Telegram-канал «Динамо»  і будьте в курсі всіх клубних новин! Оперативно дізнавайтеся про результати матчів, читайте коментарі тренерів і гравців!

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер