Денис Гармаш визнаний найкращим гравцем збірної України в матчі з «Рієкою»

Денис Гармаш визнаний найкращим гравцем збірної України в матчі з «Рієкою»

Динамівець Денис Гармаш був визнаний "Левом матчу" у складі збірної України в контрольному поєдинку проти хорватської "Рієки" (1:1) за підсумком глядацького голосування.

У зустрічі в Рієці Денис Гармаш став автором єдиного голу "синьо-жовтих", який він забив після передачі від іншого динамівця - Віталія Буяльського.

Усього на рахунку Гармаша три голи у складі національної збірної України, а востаннє Денис відзначався взяттям воріт у футболці "синьо-жовтих" сім років тому, у матчі відбору Євро-2016 проти Люксембурга (3:0).

Відзначимо, що за рішенням тренерського штабу збірної України найкращий гравець матчу з "Рієкою" Денис Гармаш разом із Віталієм Буяльським та Артемом Бєсєдіним, а також Сергієм Булецою, який першу частину сезону провів в оренді у "Зорі", залишили розташування національної команди та не продовжуватимуть підготовку до червневого плей-оф відбору ЧС-2022.

У той же час Денис Попов, у якого діагностовано ушкодження ахіллового сухожилля, залишається в розташуванні "синьо-жовтих", де проходитиме двотижневий курс реабілітації.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер