Денис Бойко: «День народження не заважає тренуванням»

Денис Бойко: «День народження не заважає тренуванням»

- Розкажи, як святкуються Дні народження на тренувальних зборах?

- Уся команда вітає, це приємно. Я практично всі свої Дні народження святкував на зборах, за винятком, коли у нас буває пауза між зборами. Звичайно ж, хотілося б, щоб і рідні були поруч у цей день: дружина, дитина, батьки. Але, на жаль, така наша доля, постійно в цей час перебуваємо на зборах. Однак я і особливо не святкую Дні народження.

- Свято на роботі - наскільки це важко, або ти вже звик?

- Для мене це звичайний день, нічого особливого в цьому немає. День народження не заважає тренуванням.

- Почуваєшся авторитетом у команді? Ти найстарший гравець у команді...

- Напевно, не мені відповідати на це питання, запитайте у хлопців, у тренерів. Вік - це цифра, я себе не відчуваю на 33 роки, тим більше, у нас стільки молодих. Напевно, я до них більше тягнуся. Намагаюся молодитися (сміється).

- Приїхав до Туреччини після ОАЕ - контраст відчувається?

- Так, погодні умови трохи інші. І поле, напевно, м'якше, краще, в ОАЕ сухе. Була спека, особливо в першій половині дня на першому тренуванні. Тут вранці ще не тренувалися, але, гадаю, усе одно, погода буде сприятливою для роботи. Як я бачу, дощі вже пройшли, вітру особливо немає. Усе для роботи є.

- Уже завтра буде товариський матч - важко буде після вихідних вийти на поле?

- Не думаю. Команда підготовлена, і ми вчора провели хороше тренування на базі перед вильотом, і сьогодні тренувалися. Після півтора-двох вихідних днів після хорошої роботи в Еміратах якраз хлопці трохи відновилися, відпочили. Не думаю, що будуть проблеми.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер