Денис БОЙКО – найкращий гравець «Динамо» у березні!

Денис БОЙКО – найкращий гравець «Динамо» у березні!

У березні ця номінація була впроваджена вперше. Цього місяця «біло-сині» зіграли п'ять офіційних матчів – три в чемпіонаті УПЛ і два в Лізі Європи. На внутрішній арені «Динамо» здобуло три перемоги у трьох матчах, обігравши «Десну» (2:1), «Арсенал-Київ» (4:0) та «Олімпік» (2:1), а в Лізі Європи двічі поступилося «Челсі» (0:3 і 0:5).

За підсумками офіційних матчів березня була сформована трійка номінантів на звання «Гравець місяця» - Денис Бойко, Віктор Циганков та Микола Шапаренко.

Голосування за найкращого футболіста київського «Динамо» в березні тривало дев'ять днів – з 20 по 28 березня. У ньому взяли участь майже дві тисячі респондентів. Усі троє номінантів отримали хороший відсоток від загальної кількості голосів, які розділилися майже рівномірно. І все-таки з перших днів голосування лідерство в рейтингу захопив голкіпер Денис Бойко, який у результаті й набрав найбільшу кількість голосів:

1. Денис Бойко - 39%

2. Віктор Циганков - 34%

3. Микола Шапаренко - 27%

Крім власне визначення гравця місяця вболівальники отримали можливість узяти участь у розіграші призів від Favorit Sport на клубних сторінках у соціальних мережах, серед яких головний приз – офіційна ігрова футболка «Динамо» з автографом гравця, якого вболівальники вибрали найкращим гравцем у березні. Ім'я переможців розіграшу буде оголошено на сторінці нашого клубу у Facebook.

Приз Найкращому гравцеві за підсумками березня буде вручений перед початком наступного домашнього матчу нашої команди - «Динамо» - «Шахтар», який припадає на 25-й тур чемпіонату УПЛ і відбудеться на «Олімпійському».

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер