Денис Бойко: «Перший пропущений гол вплинув на нашу гру»

Денис Бойко: «Перший пропущений гол вплинув на нашу гру»

- Звичайно, хотілося перемогти сьогодні. Гра давалася та виходила. Тим паче, перший тайм ми виграли 2:0 і по ходу матчу все йшло добре. Але після першого пропущеного гола ми сіли нижче, а "Ференцварош" почав більше атакувати, грати фланговими закиданнями.

На жаль, закінчили з рахунком 2:2. Не можу сказати, що це хороший результат для нас, судячи з перебігу матчу.

- "Динамо" провело практично ідеальний перший тайм, у вас майже не було роботи. Після якого моменту гра зламалася?

- Напевно, тут усе просто. Після першого пропущеного м'яча "Ференцварош", як то кажуть, відчув кров і почав більше атакувати. Їм уже нічого було втрачати, вони пішли великими силами вперед. Це було одним із ключових моментів у другому таймі та в матчі загалом.

- Здалося, що на другий тайм "Ференцварош" вийшов більш заведеним, ніж "Динамо"...

- Не можу так сказати. Ми повністю виконували установку тренера, грали правильно. Не скажу, що "Ференцварош", судячи з початку другого тайму, якось змінив свою гру. Але, повторюся, перший пропущений гол вплинув на гру суперників і на нашу гру. Після цього все змінилося.

- Ви могли б врятувати в моменті з першим голом Нгуена?

- Потрібно розібрати цей епізод. Складно говорити по гарячих слідах. Ми розберемо помилки з тренерським штабом, зробимо висновки та будемо рухатися далі. Зараз не можу сказати, чи можливо було відбити цей м'яч і як краще потрібно було зіграти, - сказав Денис в ефірі каналу "Футбол 2".

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер