Денис Попов: «У збірній всі хлопці на позитиві»

Денис Попов: «У збірній всі хлопці на позитиві»

- Звичайно, давно мріяв зіграти за національну збірну, емоції тільки позитивні. Спасибі тренерському штабу, що дали можливість вийти на поле. Цей день запам'ятається на все життя.

- Коли ти виходив на поле, тебе тепло зустріли глядачі. Приємно було, що твій дебютний матч проходив не за порожніх трибун?

- Дійсно, атмосфера була дуже хороша на стадіоні. Результат, вважаю, не зовсім закономірний, ми повинні були вигравати. Хотілося здобути перемогу в дебютному поєдинку, але і такі ігри потрібні, щоб розібрати помилки та винести правильні уроки.

- Коли ти дізнався про те, що отримав дебютний виклик до національної збірної?

- Коли в Інтернеті опублікували список, тоді і дізнався. Звичайно, було дуже приємно.

- Хто привітав не з партнерів по «Динамо»?

- Мої рідні, кохана дівчина, та й всі близькі мені люди.

- Як тобі атмосфера в збірній? Як гравці «Динамо» і «Шахтаря» ладнають між собою?

- У збірній завжди відмінна атмосфера. Для мене все це нове, з усім знайомлюся, і до кінця ще не відчув. Перше ж, що кидається в очі, - всі на позитиві, підказують, і неважливо, з «Динамо» ти, «Шахтаря» чи будь-якої іншої команди.

- Ти і Богдан Лєднєв отримали дебютні виклики до збірної. При цьому в розташуванні національної команди досить багато досвідчених хлопців-одноклубників. Це допомогло в психологічному плані?

- В принципі, це особливо не впливало, оскільки, незалежно від клубу, всі хлопці адекватні. З усіма можна знайти спільну мову, просто потрібен час, щоб прийшло розуміння.

- Як працюється з Андрієм Шевченком?

- Особистої розмови поки не було, все в робочому процесі - підказки, якою він хоче бачити мою гру і т.д.

- Динамівці вирушили до збірної практично відразу після фіналу Кубка України, фактично не відпочивши після завершення сезону. У зв'язку з цим не важко було?

- Пару днів знадобилося, щоб відійти від нелегкої гри з «Зорею» в кубковому фіналі, тому перші тренування були важкуваті. Але потім набралися сил, і, вважаю, виконали хорошу роботу на зборі. Тепер необхідно всі отримані знання переносити на футбольне поле та демонструвати в іграх.

- У «Динамо» був успішний сезон - вдалося завоювати всі трофеї на внутрішній арені. Цей факт позитивно позначається на впевненості футболістів перед Євро-2020?

- Думаю, так. Усі хлопці на емоційному підйомі, немає особливого тиску з боку уболівальників, оскільки сезон дійсно вийшов вдалим для нас.

Фото - Денис Руденко

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер