Десятий день «Динамо» іспанського збору: гість з Мадриду і привітальний коридор для Руслана Нещерета

Десятий день «Динамо» іспанського збору: гість з Мадриду і привітальний коридор для Руслана Нещерета

Сьогодні до Футбольного центру завітав батько Франа Соля. Уважно та ретельно Франциско Соль розглядав за діями свого сина, та за тренувальним процесом «біло-синіх» в цілому.

Ранкове тренування розпочалося з вітання іменинника і привітального коридору, цього дня Руслану Нещерету виповнилося 17 років.

Під час сьогоднішього тренування до роботи у загальній групі приєднався Віталій Миколенко, який отримав незначне пошкодження у матчі з «Бохумом».

 

Після невеликої розминки поле було поділено на три станції, на кожній із яких гравці мали подолати стійки, перестрибнути бар’єри, оббігти манекени. Однією зі станцій було тестування на стартову швидкість, за допомогою спеціального спорядження були встановлені два рубежі на відстані 10 метрів один від одного. Найкращий результат на цьому відрізку продемонстрував Беньямін Вербич, який подолав 10 метрів за 1.62 секунди.

Після цього слідували тактичні вправи і робота над реалізацією моментів.

По завершенню тренування Беньямін Вербич став на ворота і продемонстував, що він вміє не тільки красиво забивати, але й ефектно відбивати удари парируючи удар Че Че.

Вечірнє заняття футболісти провели з м’ячом виконуючи ігрові вправи, а на завершення провели двохсторонку. Після тренування гравці попрацювали над ударами з-за меж штрафного майданчику.

Завтра, 23 січня, динамівці проведуть свій другий спаринг на іспанському зборі. Нашій команді протистоятиме найтитулованіший футбольний клуб Румунії – «Стяуа» (Бухарест).

Фоторепортаж ранкового тренування

Фоторепортаж вечірнього тренування

Copyright © FC Dynamo Kyiv

 

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер