Динамівці провели перше тренування у Кельні

Динамівці провели перше тренування у Кельні

У понеділок, 8-го серпня, три групи динамівської академії вікових категорій U14, U15 та U16 (футболісти 2007, 2008 та 2009 років народження), які напередодні вирушили до Німеччини для підготовки, провели перше тренування у Кельні. Відпочивши у неділю після 33-годинної подорожі автобусом, юні футболісти разом із тренерами Юрієм Ястребінським, Юрієм Дмитруліним, Євгеном Лозинським, Олександром Гончаровим, Володимиром Іконніковим та Максимом Козлюком вирушили на тренувальну базу ФК «Кельн», де на одному з полів провели своє заняття, яке та тривало більше години.

На першому тренуванні динамівців особисто привітав президент ФК «Кёльн» Вернер Вольф, завдяки якому приїзд киян у безпечне місце став можливим. На базі також були присутні Генеральний консул Польщі Якуб Вавжиняк та Генеральний консул України Ірина Шум. Господарі оприлюднили приїзд делегації «Динамо» для широкого загалу, тому він викликав відчутний ажіотаж та цікавість з боку місцевих представників засобів масової інформації, з якими поспілкувались голова динамівської делегації та старший тренер команди «Динамо» U14 Юрій Ястребінський, тренер воротарів ДЮФШ «Динамо» Володимир Іконніков та гравець «Динамо» U14 Ярослав Харкевич. На початку широкомасштабного вторгнення росії в Україну він разом із братами зробив зворушливе відео про війну, яке показали німецьким журналістам.

Після цього Юрій Ястребінський вручив президенту клубу Вернеру Вольфу динамівську футболку, вимпел та інші подарунки від клубу, а від нього у відповідь отримав футболку «Кельна» із підписами гравців команди, а також – іграшкового козла, що є символом німецького клубу та присутній на його емблемі.

Завершивши тренування, хлопці звернули свою увагу на одне із сусідніх полів, де щойно розпочалося заняття першої команди ФК «Кельн». Перш ніж повернутися до готелю на обід, діти із задоволенням поспостерігали за заняттям своїх кумирів, на яких вони прагнуть бути схожими.

ФК «Кельн» люб'язно надав динамівцям можливість готуватися на своїй базі, тож найближчими днями динамівські команди продовжать свої тренування тут. Потім планується переїзд на нове місце проживання та, можливо, зміна  локації для занять.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер