Динамівці роз’їхалися по збірних

Динамівці роз’їхалися по збірних

Після матчу групового етапу Ліги Європи проти кіпрського АЕКа футболісти «Динамо» вирушили до розташування збірних команд.

У національній команді України «біло-синіх» будуть представляти п’ять футболістів – захисники Олександр Караваєв, Ілля Забарний, Олександр Тимчик, а також півзахисники Віктор Циганков та Сергій Сидорчук. «Жовто-синім» належить провести вирішальні матчі Ліги Націй у дивізіоні B – 21-го вересня у Глазго проти Шотландії, 24-го числа в Єревані з Вірменією та 27-го у польському Кракові з тими ж шотландцями.

Також за свою національну команду в Лізі Націй, тільки у дивізіоні А, може зіграти польський захисник Томаш Кендзьора. «Кадрі» належить зіграти два поєдинки турніру (22 вересня проти Нідерландів у Варшаві та 25 вересня з Уельсом у Кардіффі), які стануть хорошою перевіркою сил перед чемпіонатом світу, який стартує наприкінці листопада в Катарі.

Тим часом четверо динамівців – захисники Антон Боль, Костянтин Вівчаренко, Олександр Сирота та нападник Владислав Ванат (а також орендовані луганською «Зорею» півзахисники Володимир Бражко та Микола Михайленко) будуть боротися у складі молодіжної збірної України за право вийти до фінальної частини чемпіонату Європи U21. Матчі з командою Словаччини відбудуться 23 вересня у словацькій Жиліні та 27-го числа у польській Бельсько-Бялі.

А от літній новачок «Динамо» Кахім Перріс може зустрітися на футбольному полі з Ліонелем Мессі – у ніч на 28 вересня у Нью-Джерсі (США) в товариському матчі зійдуться збірні Ямайки та Аргентини.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер