Динамівці вийшли до фіналу Всесвітніх учнівських ігор-2021 у Сербії

Динамівці вийшли до фіналу Всесвітніх учнівських ігор-2021 у Сербії

Українська команда, представлена ​​вихованцями ДЮФШ «Динамо» імені Валерія Лобановського, які навчаються у столичній школі № 175 ім. В. Марченка, упевнено вийшла до фіналу Всесвітніх учнівських ігор, що проходять у столиці Сербії – Белграді.

У півфіналі динамівці зустрічалися з командою Перу, яку обіграли на груповій стадії (9:0). Цього разу рахунок також вийшов розгромним, і це незважаючи на те, що за згодою обох сторін матч тривав два тайми по 20 хвилин.

Як і попередня зустріч, звітна гра пройшла за тотальної переваги підопічних Олексія Дроценка та Павла Чередніченка, які просто не випускали суперника зі своєї половини поля. Відкрити рахунок нашій команді вдалося на 7-й хвилині, коли Захарченко головою замкнув подачу з кутового.

Згодом упродовж трьох хвилин у ворота південноамериканців залетіли три м’ячі. Спочатку Калин прорвався лівим флангом та викотив на Осипенка, який із метра забив у порожні ворота. Потім після подачі з правого флангу вже м’яч долетів до Калина, і Владислав точно пробив метрів із 12-ти. Також красивим, а головне – точним, ударом здалеку відзначився Білий.

Трохи згодом Калин оформив дубль, причому не обійшлося без помилки воротаря, який пропустив м’яча поміж рук. А після короткої перерви динамівці забили ще двічі. Захисник команди Перу зрізав м’яча у власні ворота після прострілу Шевченка, який віддавав передачу на Лобка, а Іщенко реалізував пенальті, призначений за фол проти Кузика.

Примітно, що по ходу другого тайму тренерський штаб нашої команди вдався до експерименту з тактичною побудовою, зігравши у три центральних захисники, а на подачі зі стандартних положень часто приходив і наш воротар Кіблицький – щоправда, забити йому не вдалося.

У підсумку, 7:0 – перемога динамівців, і у вирішальному матчі вони зустрінуться з командою Сербії, яка у своєму півфіналі здолала іншу українську команду з Дніпра (3:4).

Всесвітні учнівські гри-2021

Україна – Перу – 7:0

Україна: Кіблицький, Коробов, Захарченко, Кузьменко, Дикий, Хмельовський, Білий, Осипенко, Калин, Пашко, Пономаренко.

На заміну виходили: Нестеренко, Мариновський, Іщенко, Шевченко, Кузик, Лобко.

Запасний: Суркіс.

Голи: Захарченко (7), Осипенко (9), Калин (11, 18), Білий (12), (32, автогол), Іщенко (39, пен.).

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер