Динамівці прибули до Іспанії

Динамівці прибули до Іспанії

Напередодні вильоту гравці та персонал київського «Динамо» здали ПЛР-тести на COVID-19. Результати всіх тестів – негативні.

Тренерський штаб «біло-синіх» на чолі з Мірчею Луческу взяв до Іспанії 23 футболісти:

Воротарі: Георгій Бущан, Денис Бойко, Валентин Моргун;

Захисники: Томаш Кендзьора, Олександр Сирота, Ілля Забарний, Олександр Караваєв, Віталій Миколенко, Сідклей, Олександр Тимчик, Денис Попов;

Півзахисники: Олександр Андрієвський, Сергій Сидорчук, Віталій Буяльський, Микола Шапаренко, Володимир Шепелєв, Денис Гармаш, Богдан Лєднєв, Карлос де Пена, Жерсон Родрігес, Віктор Циганков;

Нападники: Владислав Супряга, Артем Бєсєдін.

З Києва команда вилетіла у вівторок по обіді, у повітрі літак із динамівською делегацією провів близько чотирьох годин. Відзначимо, що до Іспанії не полетів асистент головного тренера Еміл Карас, у родині якого відбулася важка втрата - із життя пішла його мама Катерина Іванівна.

В Іспанії динамівці житимуть у містечку Кастельйон, вони вже заселилися в готель, повечеряли та відпочивають. На завтра заплановані регламентні передматчеві заходи за участі нашої команди: прес-конференція Мірчі Луческу та одного з гравців, а також тренування на «Естадіо де ла Кераміка», на якому в четвер зіграють команди.

Нагадаємо, що матч «Вільярреал» – «Динамо» відбудеться 18-го березня, початок – о 22:00 за київським часом.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер