«Динамо» - «Десна» - 4:0. Післяматчева прес-конференція Мірчі Луческу

«Динамо» - «Десна» - 4:0. Післяматчева прес-конференція Мірчі Луческу

Прес-конференція головного тренера «Динамо» Мірчі Луческу після перемоги над «Десною» (4:0) у рамках чемпіонату України.

- Хороша гра у виконанні двох хороших команд. Вийшов динамічний матч із хорошим пересуванням гравців. Заслужена перемога, але могли забити ще більше. Суперник добре зіграв, діючи на контратаках, мав кілька моментів біля наших воріт, але загалом я задоволений і грою, і результатом. Рухаємося далі.

Також задоволений і тим, що дебютували Шкурін та Антюх. Обидва добре зіграли. Хлопці допомогли їм адаптуватися в колективі та зіграти вдало. Шкурін асистував, забивав... Утім, сьогодні я задоволений усіма гравцями.

- Чому Шкурін так довго не дебютував?

- Не так легко увійти в новий колектив, не так легко зрозуміти, як треба грати. Потрібен час будь-кому, зокрема й Шкуріну. Найчастіше проти нас команди захищаються великою кількістю гравців. Шкурін - не той, хто діє в обмежених зонах, йому потрібен простір. А «Десна» саме атакує, при цьому залишаючи зони.

Те, що він забив (насправді, був автогол Завійського. - Прим.), ще не означає, що він повністю адаптувався до нашої гри, ще є нюанси, пов'язані з його адаптацією. Не варто забувати, що є інші: Рамірес, Кулач - останній, до слова, найкращий на тренуваннях зараз. Вони теж хочуть грати, їм теж треба давати можливість. А ще Супряга після травми повертається, нарешті є Вербич... Складно робити вибір, коли така велика кількість атакувальних гравців. Але ми враховуємо всі нюанси, проти кого граємо.

- Чому Бущан опинився поза заявкою?

- Зараз складний період для нас. Чотири гравці, які були відсутні, доклали максимум зусиль у минулому сезоні. Складно їх замінити. Усі вони травмовані: Попов, Бєсєдін, Бущан, Андрієвський. У Жори 10 днів пауза, після чого він почне легкі тренування. Дуже боїмося, щоб усе обійшлося консервативним лікуванням, щоб не було операції.

На завершення хотів би торкнутися ще однієї теми. Мені здається ненормальним момент у матчі з «Інгульцем». Момент із Родрігесом - там мав бути пенальті, та й жовта картка гравцю-порушнику. Чомусь ніхто про це не говорить, не пише, тим паче що на матчі був VAR...

Сьогодні я теж незадоволений жовтими картками, вони накопичуються - і гравці пропускають матчі. Єдиноборства були в рамках боротьби, не розумію, чому арбітр необгрунтовано роздавав картки...

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер