«Динамо – «Дніпро-1»: бомбардирські розклади

«Динамо – «Дніпро-1»: бомбардирські розклади

У неділю, 24 жовтня, в матчі 12-го туру Прем'єр-ліги київське «Динамо» зустрінеться з СК «Дніпро-1».

Це буде шоста зустріч команд в історії. «Дніпро-1», заснований у 2017 році, один раз зустрівся з киянами в Кубку України, а зараз проводить свій третій сезон в УПЛ, зігравши з «Динамо» вже чотири рази в цьому турнірі.

Відповідно, забитих м'ячів у протистоянні двох команд з берегів Дніпра поки не так вже й багато, проте у складах обох колективів є свої бомбардири, забивали у ворота суперника частіше за інших.

Автором першого м'яча у протистоянні став Віктор Циганков, який відкрив рахунок ударом з пенальті під час півфіналу Кубка України сезону 2017/2018. Він, а також Беньямін Вербич, є кращими бомбардирами «біло-синіх» в історії зустрічей.

На рахунку форварда «Динамо» Владислава Супряги три м'ячі у ворота «біло-синіх» за час його виступів за «Дніпро-1». Він оформив хет-трик у сезоні 2019/2020, «Дніпро-1» в тому матчі здобув перемогу над киянами з рахунком 3:1.

Валерій Лучкевич забивав у ворота «Динамо», виступаючи за «Олександрію». У гостьовому поєдинку сезону 2018/2019 він відкрив рахунок на 8-й хвилині, а динамівці врятувалися від поразки завдяки голу Назарія Русина, який також зараз виступає за «Дніпро-1».

Гравці нинішніх складів клубів, які відзначалися у воротах суперників

Динамо:

3 - Беньямін Вербич (1 з пенальті), Віктор Циганков (2 з пенальті)

1 - Артем Бєсєдін, Володимир Шепелєв, Віталій Миколенко, Сергій Сидорчук

1 - автогол (Володимир Адамюк)

Дніпро-1:

1 - Ігор Когут, Олександр Назаренко

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер