«Динамо» - «Дніпро-1»: передматчеві активності на «Олімпійському»

«Динамо» - «Дніпро-1»: передматчеві активності на «Олімпійському»

Цієї неділі на НСК «Олімпійський» відбудеться матч 12-го туру Прем’єр-ліги, у якому «Динамо» прийматиме «Дніпро-1».

Гра розпочнеться о 17:00. Традиційно ворота «Олімпійського» відкриються для вболівальників за дві години до стартового свистка.

У цей час, перед початком матчу, на території «Олімпійського» на вболівальників чекатимуть фан-зони з розважальними атракціонами від партнерів клубу, компанії FAVBET. Там усі охочі зможуть позмагатися у настільний футбол та текбол, побачити захоплюючі виступи футбольних фристайлерів.

Також уболівальники зможуть взяти участь у розіграші супер-призу, який буде розіграно рандомно. Під час перерви матчу переможцю акції цей приз вручить особисто знаменитий футболіст «Динамо» Артем Мілевський, який завершив футбольну кар'єру і висловив бажання офіційно попрощатися із київськими вболівальниками.

Артем пройде коло пошани по бігових доріжках та подякує вболівальникам за їх підтримку впродовж усієї його кар’єри.

А перед стартовим свистком усі присутні на НСК «Олімпійський» вшанують хвилиною мовчання пам’ять видатних футболістів, які пішли у кращий світ – чемпіона СРСР у складі «Динамо», тренера-селекціонера київського клубу Анатолія Андрійовича Сучкова, а також вихованця «Динамо», Заслуженого тренера України Сергія Юрійовича Морозова. 

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер