«Динамо» - «Фенербахче»: передматчева пресконференція Жорже Жезуша та Лінкольна

«Динамо» - «Фенербахче»: передматчева пресконференція Жорже Жезуша та Лінкольна

Наставник турецького "Фенербахче" Жорже Жезуш і бразильський півзахисник команди Лінкольн провели пресконференцію на стадіоні "Краковії" у Кракові напередодні матчу 6-го туру Ліги Європи УЄФА проти київського "Динамо".

Жорже Жезуш:

- Із моменту першої зустрічі з "Динамо" на груповому етапі наша команда змінилася, ми стали сильнішими. Ми знаємо один одного дуже добре, адже провели між собою багато матчів. 

"Динамо" - дуже хороша команда, яка була фаворитом нашої групи на початку турніру. Зараз ситуація інакша, однак завтра вони гратимуть не за позицію в групі, а за свою честь і гідність. Тому завтрашня гра буде дуже складною для нас, адже "Динамо" хоче перемогти будь-якою ціною. У той же час наша мета - здобути перемогу та посісти перше місце в групі.

Щоб конкурувати у чемпіонаті Туреччини та Лізі Європи, наша команда застосовує ротацію. Ми змінюємо гравців від матчу до матчу, щоб вони могли отримати більше часу на відпочинок. У нас є універсальні футболісти, яких можна використовувати на різних позиціях. Попереду у нас важливий матч у турецькій Суперлізі проти "Сівасспора", тому завтра ми маємо бути обережними та зберегти своїх ключових гравців. Наша основна мета - виграти чемпіонат.

Ми чудово провели груповий етап, проте досі неясно, хто стане переможцем нашої групи - "Фенербахче" чи "Ренн". Навіть якщо ми завтра здобудемо перемогу, це ще не гарантує лідерство. Я знаю, що "Ренн" виграє свій матч, адже грає вдома та проти слабшої команди. Тому завтра на перший план вийде кількість забитих м'ячів.

Перша команда групи напряму виходить до 1/8 фіналу Ліги Європи, а команді, яка фінішує другою, доведеться не лише грати в 1/16 фіналу, а ще й проти команд із Ліги чемпіонів, що буде набагато складнішим завданням. 

Як я вже сказав, завтра я хочу надати ігровий час молодим гравцям, щоб вони мали змогу проявити себе на груповому етапі Ліги Європи та бути готовими до наступної стадії. 

Лінкольн:

- Матч із "Динамо" відрізнятиметься від решти матчів, які ми провели. Але ми зробимо все від себе залежне, щоб продемонструвати свої найкращі якості на полі.

Я можу зіграти на кількох позиціях, і знаю, що мій тренер мені довіряє. На будь-якій позиції, на якій мене використовують, я намагаюся віддати всі сили, щоб допомогти моїй команді перемогти.

Мої очікування від матчу високі, як і від Ліги Європи загалом. Ми намагатимемося пройти в турнірі якомога далі. Ми - "Фенербахче", поважаємо всіх своїх суперників, але не боїмося їх.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер