«Динамо» – «Колос»: бомбардирські розклади

«Динамо» – «Колос»: бомбардирські розклади

У суботу, 28 серпня, «Динамо» проведе матч 6-го туру VBET Ліги 2021/2022. Суперник – «Колос», який наразі посідає дев’яте місце у Favbet Лізі.

Ковалівці проводять лише свій третій сезон у вищому вітчизняному дивізіоні, тому історія протистояння команди з мальовничого села під Києвом із найтитулованішим клубом країни налічує лише шість поєдинків у чемпіонаті та один (безгольовий) у національному Кубку. Тож список бомбардирів у складі обох команд в очних поєдинках поки не надто великий.

«ДИНАМО»

Серед динамівців найкращим снайпером у матчах із «Колосом» є Віктор Циганков. На рахунку динамівського хавбека цілих п’ять голів у ворота команди з Ковалівки.

Далі слідує форвард Артем Бєсєдін, в активі якого два забитих м’ячі.

Ще по одному разу у воротах ковалівців відзначалися динамівські легіонери – словенець Беньямін Вербич та уругваєць Карлос де Пена, а також Денис Гармаш, Микола Шапаренко та Віталій Миколенко.

«КОЛОС»

Ковалівці у п’яти поєдинках чемпіонату проти «Динамо» забили п’ять м’ячів, три з яких – з пенальті. Перші два реалізував ісландець Арні Вільхамссон, ще один – Євген Селезньов (обох уже немає в команді).

Перший гол із гри у ворота «Динамо» за «Колос» забив вихованець «біло-синіх» Володимир Лисенко. Автором другого став Денис Антюх, який перед початком нинішнього сезону перейшов саме до нашої команди.


Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер