«Динамо» провело тренування напередодні матчу з «Базелем»

«Динамо» провело тренування напередодні матчу з «Базелем»

У вівторок, 3 травня, перша команда «Динамо» провела чергове тренування. Воно відбулося у Швейцарії, куди команда прибула на черговий благодійний поєдинок. Вечірнє заняття на полі спортивного центру Sportzentrum Schützenmatte стало останнім для киян у повному складі. Завтра, 4-го травня, «Динамо» проведе черговий матч у рамках благодійного турне, що проходить під гаслом «Match for Peace! Stop the War!» («Матч за Мир! Зупинимо Війну!»). Підопічні Мірчі Луческу зустрінуться на стадіоні «Санкт-Якоб» зі швейцарським «Базелем» із однойменного міста.

А вже наступного дня динамівські збірники вирушать до розташування національної збірної України, яка проводить збір у Словенії. Нагадаємо, «синьо-жовті» готуються до матчів плей-оф відбору ЧС-2022 та Ліги націй-2022/2023.

Загалом протягом травня у програмі підготовки збірної України заплановано проведення п'яти спарингів. Крім того, 1 червня збірна України проведе у Глазго півфінальний матч плей-оф європейської кваліфікації ЧС-2022 проти Шотландії. Переможець дуелі у фіналі плей-оф зустрінеться з Уельсом 5 червня. Далі на «синьо-жовтих» чекають зустрічі у межах Ліги націй-2022/2023 проти збірних Шотландії, Ірландії та Вірменії.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер