«Динамо» розпочало підготовку до благодійних матчів

«Динамо» розпочало підготовку до благодійних матчів

Вранці 1 квітня делегація київського «Динамо» вирушила до Румунії. Дорога на тренувальну базу, де найближчим часом базуватиметься команда Мірчі Луческу, зайняла трохи більше ніж 18 годин.

Уже наступного дня у киян відбулося перше тренування, перед яким тренерський штаб традиційно звернувся до своїх підопічних. Наставники висловили своє співчуття у зв'язку із жахливою війною, що відбувається в Україні, і попросили, незважаючи ні на що, максимально сконцентруватися на підготовці до благодійних матчів.

Тренери зазначили, що «Динамо» вийде не на тренувальні спаринги, а на принципові матчі проти грандів світового футболу, і заради свого народу хлопці мають здобути перемогу в кожному з них!

Спершу команда почала роботу в спортзалі, де виконувала втягуючі вправи. Після півгодинного розігріву динамівці перемістилися на тренувальне поле. Там, після короткої пробіжки, розпочалася ключова стадія тренування – робота з м'ячем. Кияни комплексно підійшли до першого заняття в Румунії, відпрацювавши дії і в атаці, і в обороні за участю голкіперів.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер