«Динамо» у Франції. Передігрове тренування напередодні двох матчів

«Динамо» у Франції. Передігрове тренування напередодні двох матчів

Перенісши напередодні важку дорогу та вимотуюче тренування, тренерський штаб «Динамо» надав футболістам півдня для відпочинку та відновлення сил. Щоправда, як і в попередні рази, багато хлопців усе одно пішли тренуватися до тренажерної зали індивідуально.

Увечері же на динамівців чекало повноцінне тренування на тому ж стадіоні, на якому завтра пройде два матчі проти «Ліона». По приїзду киянам був підготовлений приємний сюрприз – до 20 українських дітей та їхніх матерів завітали, аби привітатися з командою, поспілкуватися з хлопцями, зробити пам’ятні фотографії та взяти автографи. Усі побажання гостей були задоволені після завершення тренування, й футболісти та тренери всім приділили увагу.

Щодо самого заняття, то воно було стандартним для тренування напередодні матчу. Спочатку була розминка, потім – гра у квадратах, за ними – ігрові серії та тактичні моделі. Футболісти відпрацьовували гру в атаці та захисті, але більший акцент зробили на контролі м’яча.

Завершилося же заняття двохсторонкою на півполя. Ті гравці, які не потрапили до складів, відпрацьовували удари по воротах та виходи віч-на-віч із воротарем. Потім гравці мінялися місцями.

Завтра на «біло-синіх» чекають два повноцінних, по 90 хвилин, матчі з французьким «Ліоном». Усі футболісти отримають рівномірне навантаження, тому зранку у команди запланована лише розминка у спортзалі, без тренування.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер