«Динамо» U12 стартувало на турнірі «Leo Cup» з перемоги та нічиєї

«Динамо» U12 стартувало на турнірі «Leo Cup» з перемоги та нічиєї

З 30-го вересня по 3-є жовтня у Львові проходить традиційний щорічний дитячий турнір «Leo Cup» серед команд вікової категорії U12 (футболісти 2010-го року народження). Організатором «Leo Cup» є академія футболу «Клуб Лева», у якій займаються понад 2 500 дітей віком від 3 до 12 років. Турнір проходить восени та навесні серед хлопців від 8-ми до 13-ти років (2014-2009 роки народження). Зокрема, у середині вересня переможцем цього турніру стало «Динамо» U9.

Тепер за головний трофей змагаються 12-річні гравці. Серед 40 колективів представлене і київське «Динамо» групою під керівництвом тренерів Сергія Бондаря та Олександра Стужука. Матчі турніру відбуваються у Винниках на стадіоні ім. Богдана Маркевича та полях академії «Руху» у форматі 8 польових гравців + воротар.

40 учасників були поділені на 8 груп по п'ять колективів у кожній. Динамівці потрапили до групи «G» разом із FC Hansa, київською ДЮСШ-1, другою командою львівського «Руха» та «Майстром м’яча» (Харків). Відзначимо, що до чвертьфіналу виходять лише по одній найкращій команді з кожної групи, а саме ті, що посядуть перше місце (усього 8 команд, так званий, «Золотий фінал»).

Сьогодні, у перший ігровий день, динамівці провели дві зустрічі на груповому етапі, здобувши одну перемогу та одного разу зігравши унічию. Спочатку наша команда розгромила FC Hansa з двозначним рахунком 11:0, а потім зіграла унічию із «Рухом2» - 0:0. Ще два матчі групового етапу динамівці проведуть завтра.

Організатори проводять прямі відеотрансляції поєдинків турніру. Матчі «Динамо» U12 доступні за посиланням: https://www.youtube.com/c/LeoCup

Слідкуйте за виступами динамівців на турнірі та дізнавайтеся результати матчів на нашому офіційному сайті.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер