«Динамо» U12 вийшло до фіналу турніру Utmost Cup

«Динамо» U12 вийшло до фіналу турніру Utmost Cup

У суботу, 23 жовтня, у Вінниці продовжилися баталії на турнірі Utmost Cup, в якому беруть участь футболісти 2010 року народження.

Нагадаємо, «Динамо» (тренери – Сергій Бондар та Олександр Стужук) представлене на змаганнях двома командами. Напередодні перша з них, вигравши всі матчі, вийшла до наступного групового етапу, а друга продовжила боротьбу за втішні місця.

Перша команда «Динамо» продовжила свою переможну серію й у суботу. «Біло-сині» послідовно обіграли ДЮСШ «Херсон» (2:0), чернівецьку «Буковину» (1:0), львівський «Рух-2» (1:0) та ФА «Тернопіль» (3:0), та з першого місця вийшли до фіналу.

«Формат сьогоднішніх матчів відрізнявся від попередніх – якщо в перші два дні ми грали два тайми по 20 хвилин, то зараз поєдинки складалися з одного тайму у 22 хвилини. Потрібно було швидко «просинатися» та адаптуватися. У наших хлопців усе вийшло, виглядали дуже гідно та потужно, суперникам було важко з нами – і результат на табло.

Забили багато, а могли ще більше, не пропустили жодного м’яча, суперникам не дозволили створити нічого біля наших воріт. То упевнено рухаємося до фіналу. На нас чекає цікавий поєдинок, тому що на попередньому турнірі ми зустрічалися з першою командою «Руху» у півфіналі, створили багато моментів, але не реалізували їх, і поступилися тоді їм у серії пенальті. Тому є певний боржок, і дуже хочеться завтра повернути його», – розповів про ігровий день на турнірі тренер «Динамо» U12 Сергій Бондар.

Друга команда «Динамо» виграла у львівського «Клуба Лева» (3:0), зіграла внічию з івано-франківською «Нікою» (0:0), поступилася «Урагану» із Івано-Франківська (0:1) та розписала «мирову» з ВОДЮСШ «Нива» (0:0). У підсумку динамівці поборються за 25-26 місця зі столичним ФК «Київ».

Що стосується першої команди, то підопічні Сергія Бондаря та Олександра Стужука зіграють у вирішальному матчі зі львівським «Рухом». Гра на стадіоні «Нива» відбудеться в неділю, 24 жовтня, початок – о 14:00.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер